Contacta amb nosaltres:

Duració del curs: del 22 de novembre de 2021 al 10 de desembre de 2021

Hores lectives: 8h

La missió principal de l’entitat es basa en els objectius de promoure, defensar i garantir els drets d’asil i els drets de les persones refugiades i migrades així com afavorir els seus processos d’inclusió social a Catalunya. Treballem per la transformació social i el reconeixement d’una ciutadania de ple dret. El model d’intervenció de l’entitat parteix d’una metodologia participativa, on les persones són subjectes actius dels processos. Tenint en compte l’anterior, el rol del voluntariat consisteix en brindar la seva cooperació dins les activitats i projectes que realitza la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat en el marc de la seva missió. La CCAR considera el voluntariat una eina imprescindible per complementar i mai per substituir el treball professional que du a terme l’entitat. Les activitats de voluntariat es poden realitzar a les diferents àrees de treball de l’entitat acostant-se a l’acompanyament de les persones refugiades des de diverses perspectives però sempre perseguint el mateix objectiu.

A través d’aquest curs volem:

-Transmetre els coneixements bàsics sobre l’asil i la protecció internacional enfocada a totes les persones voluntàries de l’entitat

-Engegar el debat sobre el voluntariat des d’un punt de vista crític

-Promoure la tasca del voluntariat coordinada amb la missió i els valors de l’entitat.

Públic destinatari:

Totes les persones que participen, ja sigui puntualment o habitualment, en les activitats de voluntariat organitzades per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat indeferentment del seu perfil professional.

Idioma en què s’imparteix: català, amb alguns vídeos en castellà

Preu: Gratuït per totes les persones voluntaries de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Continguts:

→ Introducció: La realitat del desplaçament forçat al món: tendències i xifres

→ Mòdul I: El desplaçament forçat en el marc dels Drets Humans

→ Mòdul II: Els motius de persecució

→ Mòdul III: El sistema d’acollida de persones refugiades i la coordinació de serveis

 Inscripcions:

Escriviu a: julia.garcia@ccar-cear.org

Course Curriculum

No curriculum found !

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

CURS ONLINE: Protecció internacional i voluntariat amb persones refugiades PRIVATE COURSE Preu subvencionat - Preu normal
 • PRIVATE
 • 10 Days
0 STUDENTS ENROLLED
  INSCRIU-TE

  SOBRE NOSALTRES

  La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants. Des de la Comissió qüestionem la pretesa voluntarietat de les migracions i volem obrir un debat sobre les formes de persecució i vulneracions de drets humans que necessiten d’algun tipus de protecció.

  Col·laboradors

  © CCAR. All rights reserved.