Contacta amb nosaltres:

Cursos a la carta

FORMACIÓ A LA CARTA

Què oferim?

Si vols que dissenyem formacions adaptades als teus objectius i necessitats, posa’t en contacte amb nosaltres. Tenim una llarga experiència formant personal del sector jurídic, social, sanitari, educatiu, administracions públiques, empreses entre molts d’altres.

Experiència

La CCAR, com a entitat especialitzada en asil i refugi, compta amb una llarga trajectòria formant a personal tècnic i polític de les administracions públiques, treballadors/es i educadors/es socials, personal d’entitats de cooperació, asil, immigració o drets humans, activistes de drets humans, cossos de seguretat i al conjunt de la ciutadania per tal de donar a conèixer la institució de l’asil així com enfortir les capacitats d’acollida i inclusió de la població refugiada a casa nostra.

Coneixement especialitzat

– Dret d’asil (a nivell internacional i nacional)
– Drets de les persones refugiades
– Acollida de les persones refugiades i sol·licitants d’asil
– Atenció integral i especialitzada a les persones refugiades i sol·licitants d’asil (atenció social, jurídica, psicològica i per a la inserció sociolaboral)
– Sensibilització i incidència social i política en matèria d’asil i refugi

Cursos anteriors

Els serveis socials en l’atenció a persones refugiades – Diputació de Barcelona

Curs de formació Sant Boi, ciutat refugi: l’acollida, un repte de ciutat – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

La protecció internacional i el paper dels serveis socials – Ajuntament de Terrassa

SOBRE NOSALTRES

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants. Des de la Comissió qüestionem la pretesa voluntarietat de les migracions i volem obrir un debat sobre les formes de persecució i vulneracions de drets humans que necessiten d’algun tipus de protecció.

Col·laboradors

© CCAR. All rights reserved.